Over ons  

 

 

Wij zijn een bedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Onze ouders zijn het bedrijf begonnen in 1967 en wij Arno en Anita zijn verder gegaan, waar pa en ma gestopt zijn.

Ondertussen is pa nog steeds te vinden op de werkvloer en zijn we met een vast team nog steeds op “onze” manier aan het werk. we hebben een mooi assortiment buitenplanten en ook binnen hebben we een mooie keuze. 

Ook kunnen we natuurlijk altijd op zoek naar u keuze als het niet in onze voorraad is.

Ook in Potterie en cadeau artikelen proberen we steeds leuke artikelen te hebben en steeds iets nieuws aan te kunnen bieden. De seizoenen helpen daar aan mee. Pompoenen zijn er volop in de herfst, net zoals de winterviooltjes. En ook de kerstbomen zijn er straks weer volop, en als de zomer in zicht komt staan wij ons mannetje wat betreft de leuke zomerbloeiers.

U bent bij ons aan het juiste adres wat betreft uw bloem bakken vullen, breng ten alle tijden u eigen bakken, schalen, vazen mee naar ons en wij proberen er samen met u weer hele mooie gevulde bakken, schalen, vazen van te maken. En kan het dan niet meer in uw auto, dan gaan wij (tegen kleine vergoeding) er voor zorgen dat het weer bij u thuis komt.

Ons personeel heeft allemaal hun opleidingen gehad in de tuin branche of bloemist branche. En hebben allemaal kennis van zaken. Dus of het nu gaat over tuinplanten, kamerplanten, boeketten rouw arrangementen, cadeaubonnen potterie wij zullen altijd ons best doen op iedereen te kunnen helpen.

Met 56 jaar ervaring in onze pocket moeten we toch wel ergens bewezen hebben dat we het best goed doen, en we zijn dan ook van plan omdat te blijven doen op de voor ons en u vertrouwde manier.

.

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen
Map